Снимка: архив, Reuters
fallback

Полицията в западния германски град Есен затвори днес търговски център заради конкретни данни за възможно нападение, предаде Ройтерс.

"Нашето разследване показа, че има заплаха в търговския център", съобщи полицията, но не уточни от какъв характер е терористичната заплаха.

Комплексът близо до центъра на града е затворен за целия ден, посочва ДПА.

Германия е повишена готовност след ислямистките атентати във Франция и Белгия и след като тунизиец, на когото е било отказано убежище в Германия, се вряза с камион в коледен базар в Берлин през декември и уби 12 души, припомня Ройтерс.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Жижко

преди 7 години

М ба затворен за снимки на най-новия поорно филм ...

29

Анонимен

преди 7 години

Президентът на САЩ Доналд Тръмп забрани изобщо граждани на БИ да стъпват на територията на страната му , заради съображения за сигурност ,а ние тук в ЕС още се чудим и маем що за птици за мигрантите газили границите ни. Няма ли и тук един политик да каже истината и да се спре това безумие . Че ни лъжат-лъжат ни , но искаме вече нормален политик с топки...да сложи нещата по местата им и да се чувстваме в безопасност за собствения си живот .

28

Кико

преди 7 години

До 31 и 32:Нова Телевизия и БиТиВи са АВАНГАРДА на ислямизацията в България, и нейния неотлъчен елемент -глобализацията! Безцеремонни, неприкрито антибългарски медии с външно финансиране по програми на Джордж Сорос и надъхани до припадък в антибългаризъм водещи (като въпросната *** с баджаците, за която споменавате)! Не давайте на децата си да гледат тези 2 медии и да им промиват мозъците!

fallback