Снимка: архив, Reuters
fallback

Трима маскирани и въоръжени с автомати "Калашников" обраха бижутерия в супермаркет "Кора" (Cora) в белгийския град Шателино, на 50 километра южно от Брюксел, съобщава в електронното си издание белгийският в. "Провенс".

Супермаркетът беше евакуиран след възникналата паника сред клиентите, на място са изпратени полицаи.

Обирджиите успели да заграбят много бижута. В момента се провежда операция по издирването им. Изпратени са екипи в помощ на клиентите, които са в шок.

Малко след 11 часа местно време магазинът отчасти беше отворен, като частта, където се намира бижутерията, е недостъпна. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

До Руский окупантЕ, нема начин ... '***, чакай, бе! То за днесбегето всички автомати са "Калашников". Пък и повечето там са авторки, не са служили в казармата. Може пък "маскираните" да са били и с други автомати, ама къде ти в редакцията ще ти знаят белгийски, та да е точен превода ... :)

11

ИВАН

преди 7 години

Къде се бе,Странджа?Напиши нещо!Да прочета нещо разумно?

10

Анонимен

преди 7 години

"Трима маскирани и въоръжени с автомати "Калашников" обраха бижутерия ..."---А, ако бяха въоръжени с автомати "Узи" нямаше да се маскират ...Ама и те, загубеняци - защо се маскират, като днесбегето ги разпознава безпогршено и веднага по автоматите. Да си бяха взели поне белгийски FNC , много са добри.

fallback