Снимка: Reuters
fallback

Генералният консул на България в Мюнхен Антоанета Байчева уведоми министър-председателя Бойко Борисов, че по време на атаката в търговския център "Олимпия" е пострадала българка, за която след преглед е установено, че няма опасност за живота. 

В опит да избегне куршумите в търговския център, сънародничката ни паднала и счупила ръката си. Тя е с инициали Е.Д. и е настанена в лечебното заведение "Нусбаумклиник". Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Премиерът Борисов разпореди на консула ни да посети незабавно пострадалата в болницата и да окаже пълно съдействие за нейното скорошно оздравяване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

На нас терористи не ни трябват, всеки ден има жертви по пътищата има пребити и убити по селата с цел грабеж, вече и тинейджърски банди вилнеят и раздават правосъдие, така че жертвите при нас са ежедневие.

11

ЛУД

преди 7 години

Никои ли не мисли ,че ако наистина целта на терористите е да свалят правителства не могат да направят акт с много повече жертви и да предизвикат падането на правителство !ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА иска контрол не хаос за това не убиват много а толкова колкото да постигнат целите си и насочват към мюсюлманите за да разделят и владеят Илюминатите.

10

Анонимен

преди 7 години

Терористите са хора на глобалното правителство което иска да има пълен контрол над хората за това атентатите са премерини с не много жертви за да не се настроят хората срещу властите и полицията .

fallback