Снимка: Reuters, архив
fallback

Проевропейският лагер във Великобритания води с 13 процента пред евроскептиците по-малко от месец преди референдума за членството в ЕС, показва социологическо проучване на агенция О Ар Би за в. "Дейли телеграф", цитирано от Ройтерс и БТА.

Oще по темата

Петдесет и пет процента от хората, които ще гласуват на референдума на 23 юни, искат Великобритания да остане в ЕС, а 42 процента са за излизане от блока.

Три групи избиратели - мъже, възрастни хора и поддръжници на Консервативната партия, които в сондажа от март подкрепяха напускане на ЕС, сега в по-голямата си част се обявиха за оставане.

В това проучване са били запитани 800 избиратели от 18 до 22 май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Троловете реват

преди 7 години

И пак пуснаха конспиративните теории за демокрацията и това и онова...как всичко е нагласено. Само първичните избори на Путин не са! Ей оправия няма. Ами гласувайте бре!!!!

24

Като в Австрия

преди 7 години

Уж в последния момент вота по пощата е обърнал резултата. И там като у нас само си играят на избори. Още сега ще Ви кажа, че в последния момент ще спечели и Хилари срещу Тръмп и в САЩ, като в последния момент и там нещо ще се случи. Всички президенти там се назначават и са известни предварително. Изборите са за балъците.

23

Анонимен

преди 7 години

Демокрацията по определение е аватарно управление на олигарсите чрез органи за управление избрани с умела пропаганда а уж от народа. Ще стане това което искат олигарсите. А тъй като олигарсите на САЩ са най-силни ще стане каквото те искат.

fallback