Снимка: архив, Reuters
fallback

Германската полиция разследва твърдения за сексуален тормоз над бежанки от страна на охранители в един от центровете за спешен подслон на бежанци в град Кьолн, предаде ДПА.

Най-малко 70 бежанки са написали две писма, в които се оплакват от сексуален тормоз и от пренебрежително отношение от страна на охранителите, отговарящи за центъра, помещаващ се в училищна спортна зала в район Пол.

В едното писмо бежанки твърдят, че охранителите правели похотливи коментари по адрес на жените в бежанския център и ги снимали, докато се къпели или кърмели бебетата си.

В другото писмо бежанките в центъра се оплаквали от прибързано разглеждане на техните молби за убежище и от лошите условия на живот. Снимки, направени от бежанци в центъра, показват отпадъци по пода и походни легла, наблъскани едно до друго. Авторите на писмото твърдят, че за тях спортната зала не е център за прием, а направо затвор.

Германия прие миналата година 1,1 милиона мигранти.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Ггг

преди 8 години

Тия са като прасета където ядат там и ***. Това е нещо нормално за тях. Трябват им чистачки да им слугуват и от време на време да бъдат изнасилвани по шведския модел.

26

тя

преди 8 години

Никой не ви закача сексуално , защото миришете и имате болести , така че май иска ви се!

25

Анонимен

преди 8 години

отпадаците по пода ,кой ги е направил , Меркел или бежанците , които нямат никаква култура , видяхмв какво бяха направили по пътя си към Европа , купища от *** .

fallback