Снимка: Reuters
fallback

Мъж, въоръжен с нож, бе застрелян пред полицейски участък във френската столица Париж, предаде Франс прес, като се позова на министерството на вътрешните работи.

Нападателят е носел "и нещо, което може да е пояс с експлозиви". Той викал "Аллах е велик", опитвайки се да атакува полицай.

Нападателят бил убит от полицаи, докато се опитвал да проникне в участък в квартал "Гут д'Ор", Северен Париж, пише БТА.

Малко по-късно стана ясно, че поясът с експлозиви на нападателя е фалшив. Пристигналите на място сапьори са установили, че поясът е имитация. Нападателят имал под палтото си залепена със скоч торбичка, от която излизали жици, но в нея нямало взривно вещество, уточни съдебен източник.

Атаката бе извършена навръх първата годишнина от кървавия атентат във френската столица срещу сатиричния вестник "Шарли ебдо".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

?врог?й

преди 8 години

Заповядайте,мили бежанци.Ние се наведохме.

37

Анонимен

преди 8 години

Повечето мюсюлмани не разбират гостоприемството и свободата на Европа и най правилно е тези да бъдат върнати по родните им места. Те имат други нрави, култура, ценности и никога няма да се интегрират. Доказателство са тези които са родени във Франция и отиват да се бият за ИД. Не може на едно място да живеят различни култури. Щом си имат техни виждания за начина на живот да ходят и да си го живеят там където има съвпадение с тяхното виждане. Искат да ходят с бурки, ами да ходят в такива страни.

36

Анонимен

преди 8 години

Бежанците си играят с огъня. Но, щом трябва, няма как.

fallback