Снимка: Reuters, архив
fallback

Британският премиер Дейвид Камерън разкритикува днес Русия, чиято военна намеса ще влоши според него ситуацията в Сирия, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес, цитирани от БТА.

Oще по темата

"Очевидно е, че Русия не прави никаква разлика между групировката "Ислямска държава" и легитимните сирийски опозиционни групировки. В резултат тя помага на касапина Асад и само влошава положението", заяви Камерън.

Британският министър на отбраната Майкъл Фалън каза в интервю за вестник "Сън" днес, че само 5 процента от руските въздушни удари в Сирия са насочени срещу "Ислямска държава".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

156

Анонимен

преди 8 години

Най вярното куче на Чичо сам са анличаните.

155

Анонимен

преди 8 години

Ислямска държава е опозицията на Асад!неразбрахте ли всички вие,или през километър са умерени и не умерени!НЯМА ислямска държава!за това запада реве като скупено магаре!много кинти се изхарчиха,а путин им бомби стоката,нищо искрено и лично!

154

WTF

преди 8 години

За цялото време на този конфликт не разбрах две неща - що е то умерена опозиция и опозиционна групировка. ИД в началото си е била в същата категория и със същото финансиране. Да действат, а не да приказват. Ако най-мощните армии в света не могат да се справят с няколко десетки хиляди неграмотни фанатици, нямам какво да кажа. Или пък не искат...

fallback