Снимка: Reuters, архив
fallback

Румънските власти създадоха два временни бежански лагера близо до сръбската граница и проведоха обучение за справяне с евентуална вълна от мигранти, предаде Ройтерс, като се позова на румънското вътрешно министерство.

Oще по темата
"Въпреки че Румъния не е изправена пред бежански натиск, тези действия за необходими, за да проверим способностите си да реагираме, с оглед на събитията в региона", се казва в изявление на министерството, цитирано от БНР.

Временните лагери са били създадени близо до село Лунга и граничния пункт "Стамора-Моравица" в окръг Тимиш.
Служителите, взели участие в учението, са се упражнявали в разпределяне, регистрация, вземане на отпечатъци, идентифициране на чужди граждани и други процедури.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

познавайки власите

преди 8 години

Те да имат малшанса да отидат до румънските граничари .Тогава ще има масови разстрели .

9

до медицината

преди 8 години

да имаш да вземаш. Режат те дори да си здрав. Това ли наричаш напреднала медицина, че на светлинни години. Само търговия. Колко трансплантации на органи правят. От кого...Робуваме на световни илюзии, за да си пречим. Лекарите в България нямат условия, при същите в Германия щяха да направят чудеса. Да не говорим за зъболекарските услуги. Дори с намалението не можеш да си платиш изграждане на зъб. Ама мноого знаеме

8

Анонимен

преди 8 години

12.Ти в Сирия ли ходиш да си правиш операция , според теб всички са вишисти и са на светлинни години от България ?Да ти кажа , аз бях в София лятото на доктор и зъболекар , че където живея е ужастно скъпо !

fallback