Снимка: Bulgaria On Air
fallback

Гръцката дългова криза продължава да е в задънена улица, след като Атина и кредиторите й отново не успяха да постигнат споразумение.

След поредица от срещи в Брюксел, продължили до малките часове на нощта, така и не се стигна до реален резултат.

Вчера маратонските преговори започнаха с продължилата 5 часа среща на премиера Алексис Ципрас с кредиторите.

Последва и среща на Еврогрупата, продължила с прекъсвания до малките часове на нощта, но до споразумение така и не се стигна.

Очаква се днес да се проведе нова среща за намиране на решение на дълговата драма, която ще започне в 13.00 часа българско време с поредната среща на Еврогрупата.

Вижте повече във видеото на Bulgaria On Air

Гледайте още новини от "Свят" в bgonair.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Анонимен

преди 8 години

няма да връщат повече пари на Европейските кредитори -губещи или печеливщи ще видим ,но пак е са по-добре от нас

48

%$

преди 8 години

Германия е изплатила само 1.5% от дълга си към Гърция след 2та Световна Война. "Големите" са се събрали в Лозана и са решили Германия да престане да плаща. Гърция не е подписала решението обаче и сега оценява дълга на 9 милиарда.Германия трябва да дава за пример когато има изисквания към другите.Гърция също е виновна, понеже не е платила на българите обезщетение за преселването Беломорска Тракия.Голдман Сакс също носи вина че, вкара гр. банки в губещи спекулативни сделки, без знанието на правителството от което сега се искат пари.

47

Анонимен

преди 8 години

Много им се даде шанс...много пари им се опростиха...,е няма толкова нагли създания....неприятно е,,че много хора ще пострадат ,но така е като избират комунисти...,а и те в крайна сметка взеха нашето отредено место след втората световна война....те винаги са били комунисти...,ние никога....замениха ни,сега е време да си върнем позициите ,а и те да си отидат ,където им е местото.....

fallback