Снимка: Reuters
fallback

Германският канцлер Ангела Меркел предупреди Русия, че всяко сериозно нарушение на сегашното примирие в Източна Украйнаще бъде сигнал за ЕС да наложи нови санкции срещу Москва заради подкрепата й за сепаратистите, предаде Ройтерс.

Oще по темата
Тя говори на обща пресконференция в Брюксел с шефа на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер.

Двамата обсъдиха изпълнението на Минските споразумения за Източна Украйна.

"Мога да кажа, че ако тези споразумение не се изпълняват, Европейският съвет и страните в ЕС ще бъдат готови да обсъдят и въведат нови  санкции", каза Меркел. Тя нарече мирът в Украйна крехък.

Юнкер отбеляза, че още няма условия за среща на върха Русия-ЕС.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

196

Той е

преди 9 години

До фактолог Да,както е унас - наднационалните компании,съвсем "прозрачно" и "демократично",ни държат на просешка тояга,най-ниските доходи и стандарт на живот!

195

Боби

преди 9 години

До фактолог 248Ето ти дране на пртактика ф-лог такъв1. имаме продукт със себестойност 10: 3 са данъци 2 са печалба 2 са работа 2 са материали 1 е енергия2. Бг производител бг дистрибутор бг търговец - всичко като данъци работа и печалба остава в БГ3. ХАмерикански производител 10 ед за ХА, ХА дистрибутор с бг персонал БГ търговец - основната печалба отива в ХА за нас остават вторични данъци и работна заплата. печалба от бг търговец(ако има такава)

194

Генчо

преди 9 години

До 252 Путин изгони международните крадци, които се канеха да я "демократизират", но не успяха.Добре беше тръгнала работата при Горби, но се провали, затова е този вой сега, и за това все Путин им е виновен...А как потупваха по рамото Горби.../както тупат в момента Боко/....

fallback