Снимка: Ройтерс, архив
fallback

Испанските спасителни служби са открили вчера в Средиземно море спасителна лодка с 45 мигранти от Субсахарска Африка, включително четири деца, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Спасителният кораб е отвел в град Мотрил "45 лица, сред които 33 мъже, 8 жени и 4 непълнолетни, които са били открити в спасителната лодка на 56 морски мили" (почти 110 километра) югоизточно от града, съобщават спасителните служби в Туитър.

Лодката е била забелязана от самолет край бреговете на Андалузия към 14.30 часа (13.30 ч. по Гринуич). Не са забелязани други плавателни съдове и засега не е ясна националността на спасените.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

88Патриот88

преди 9 години

Не мигранти , истинското им название е НЕГРАНТИ - най-опасният вид от маймуните - недостатъчно еволюиралия че да има истински мозък , но достатъчно *** че да не го е страх от нормалните хора .И тук вече ни напълниха с такива , въпроса е кога на народа ще му писне

1

МОМЧЕ КАТУНАРЧЕ

преди 9 години

Европа е поела по пътя на това да се превърне в един Бантустан!Да видим докога така. Все някой ден на европейците ще им писне. Но първо трябва се разпадне ЕС. И тогава се освестят.

fallback