Снимка: архив, Reuters
fallback

В Испания е задържан най-големия фалшификатор на пари в историята на страната, който ежедневно изготвял подправени банкноти на стойност 2500 евро, съобщи днес испанската полиция, цитирана от ИТАР-ТАСС.

60-годишният "специалист" живеел в провинция Толедо, където заедно с жена си изработвал фалшиви банкноти от по 50 и 100 евро. За залавянето му испанската полиция била подпомогната от Интерпол.

Името и националността на фалшификатора не бяха посочени. Изработваните от него банкноти са били включени в списък на Интерпол с най-качествените фалшификати в Европа, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

тцццц

преди 10 години

Задачката се пита кой е по-лош...дали Американския Федерален Резерв и собствениците му юдеи дето от 50 години печатат долари,без никво златно покритие,произвеждат война след война и желание за тотален контрол над човешката популация....или този испански занаятчия майстор на копюри,който не убива човешки същества.

5

Анонимен

преди 10 години

Единствената разлика между парите напечатани от една частна банка и парите напечатани вкъщи на домашен принтер е в това, кой ги печата. И двете са просто хартийки без никакво покритие и стойност. Целта е печатането им да се извършва на едно място, за да се държат хората в подчинение и зависимост на банковата система. Не случайно големите играчи не държат пари в банки, а притежават имоти, бизнеси в индустрията т.е. имат реална собственост върху нещо. А ние овцете нека изплащаме 2 апартамента за 1

4

dimitar

преди 10 години

rasipali sa biznesa na choveka.konkurenciyata e golyama i nyama myasto za drebni ribi.

fallback