Снимка: Reuters
fallback

Двама души загинаха и четирима са тежко ранени при пътно произшествие край Ливорно в областта Тоскана, съобщиха днес италиански медии.

Лек автомобил "Волво С60" с българска регистрация, управляван от 40-годишния румънски гражданин Н.Ч., навлязъл в отсрещното платно на шосето и се ударил челно във "Форд Фокус", в който освен водача е имало четирима пътници, пише БТА.

Жена на 65 годиние загинала на място, а 63-годишен мъж е починал още при приемането му в болницата. Тежко са ранени останалите трима, от които двама са с опасност за живота.

Румънецът, който по професия е шофьор на камион, също е със сериозни наранявания и ще бъде лекуван в продължение на 30 дни.

През този период обаче той ще бъде поставен под домашен арест в болнични условия, тъй като при лабораторния анализ е било установено, че съдържанието на алкохол в кръвта му превишава 6 пъти допустимата норма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 10 години

До ghostmeister (1.), но повече до другите четящи:Обърнете внимание какъв е коментарът на този ..... човек (?) - ghostmeister!... Той не съдържа грубости, ругатни и т.н. От друга страна това е коментар на пълно ............ (изтрито поради автоцензура)!... И ето, този човек стои зад компютър, има "мнение", самочувствие, гласува или не гласува и т.н... А ако се съди от това му мнение тук, той съществува ли изобщо като индивид, колко му е разумът, осъзнатостта, моралът!??... Странен свят! :(

4

Гонзо

преди 10 години

Ето заради тези - румънци с бг регистрация - нас постоянно ни пишат, че покритието на ГО е 80 % и ни се качва застраховката! А държавата спи!

3

Анонимен

преди 10 години

До някойАко изобщо има...

fallback