fallback

Тази събота, новите звезди на клубната музика Beard2Beard, ще застанат и пред родната публика. Sham.man и Darno формират известното музикално дуо, което идва за първи път в България и ще пускат в клуб Hacienda Beach в морския курорт Лозенец.

Техните сетове са смесица от различни жанрове, съчетаващи традиционна ориенталска музика с модерни електронни звуци и бийтове. Изпълненията им са енергични и динамични, с фокус върху ангажирането на публиката и създаването на незабравимо изживяване.
 
Любопитен факт е, че Beard2Beard са любимите диджеи на милиардера Илон Мъск, който често ги кани на супер яхтата си "Зевс" (струваща около 50 милиона долара), за да забавляват отбраните му гости. Собственикът на Tesla споделя, че е впечатлен от мистиката на тяхната музика и от откачения им външен вид. Миналото лято лодката на Мъск бе акостирала във водите около остров Миконос, където специален гост на палубата бе именно диджей дуото.
 
На 21 юни (петък) зад пулта пък ще застане любимият DJ на жените в Миконос Freespirit. Популярният гръцки продуцент е резидент на култовия клуб Cavo Paradiso в Миконос. Сотирис Фелонис, както е истинското му име, се е превърнал в синоним на парти културата за любителите на електронната музика по цял свят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 1 седмица

Бате ви Мъскчо днес каза че повече нямало да прави тостери, а щял да минава на водород. Преди 10тина години нарече водорода "stupid". Сега се оказа че неговите тостери са май такива. Този измамник продължава да харчи парите на данъкоплатците за щуротии и за яхтите си. Либерастията трябва да се прекрати!

23

ПроСоТо

преди 1 седмица

От...врат !

22

VladTepes

преди 1 седмица

Стига недоразумения! В неделя войните на Дарт Вейдър ще потопят Микстейп в кръв.

fallback