Снимка: PR
fallback

След грандиозното начало на годината, от HMSU подготвят следващото специално парти. За първото си шоу в София пристига Andy C – безспорният номер 1 диджей през последното десетилетие. Когато става въпрос за дръм и басс музика и култура, неговото име изпъква над всички останали - редица хитове, десетки награди, безброй разпродадени фестивали и събития, милиони фенове навсякъде по света – това е само малка част от описанието на един от най-значимите електронни диджеи в наше време.

Последните му All Night събития разпродадоха всички най-големи концертни зали в Англия, а за дебютното си участие в София виртуозът ще представи 3-часов сет в своя неподаржаем стил.

Освен големия Andy C, на сцената ще излезе и друг артист на RAM Records – утвърденият талант Hamilton. Уникалната вечер ще бъде ръководена от MC Tonn Piper, а освен тримата гости от Великобритания, зад пулта ще видим и голяма част от представителите на HMSU, които ще демонстрират родните разбирания за модерен саунд.

RAM Records стартира през 1992-ра година, когато младият артист Andy C решава да създаде своя собствен лейбъл, чрез който да издава авторската си продукция. Първоначално той по нищо не показва, че ще се превърне в една от най-уважаваните дръм и басс марки в световен мащаб. В началото на 90-те години компанията разполага с няколко издадени парчета и лого, нарисувано от сестрата на Andy C.

20 години по-късно RAM Records е едно от имената, които определят модерното звучене на цялата международна дръм и басс сцена, свързано с изграждане и развиване на имена като Chase & Status, Wilkinson, Calyx & Teebee, SubFocus, Audio и много други.

Шоуто на Andy C е на 2 април от 22:00 часа в студио "Орфей" в столицата.

Билетите за събитието са в продажба в мрежата на Eventim и магазините 4:20 Shop и Break Piont. Промоционалните пропуски на цена от 15 лв. свършиха за 10 часа, а тези от 25 лв. – след седмица. Налични са пропуски по 35 лв. до запълване на капацитета от 400 броя. Организаторите не изключват вариант, при който на входа билети да не се продават изобщо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

m3

преди 8 години

Пригответе си хапове и прахчета....

2

Анонимен

преди 8 години

"дръм енд басс" Кога ще дойде денят, в който да си "журналист" няма да е достатъчно само да умееш copy-paste

1

Анонимен

преди 8 години

Нещо сте се объркали... кралят на DnB e Photek.

fallback