Снимка: клуб Ялта
fallback

Световноизвестнaта дъбстеп машина Skrillex ще гостува за първи път у нас. Носителят на шест награди Грами включи столичния клуб Ялта в своето турне през следващата година, като ще застане зад пулта на 29 януари.

За най-големите фенове на артиста този четвъртък тръгват ограничено количество промоционални билети на цена от 40 лева в клуба и в мрежата на Eventim. След изчерпването им билети ще се продават на цена от 50 лева.

Сони Джон Муур, както е истинското име на звездата, e един от най-актуалните, харесвани и продавани артисти към днешна дата.

Стартирал кариерата си като вокал на хардкор бандата From First to Last, днес Skrillex e носител на шест награди Грами, включително и за най-добър денс и електронен албум, държи още отличието за най-добър музикален клип на MTV Video Music Awards (2012 г.).
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 8 години

Много ме е ядд!! Не видях че ще идва по - рано!!! нека да дойде пак! ако има още фенове негови, дайте да направим нещо за да дойде!!

16

Анонимен

преди 9 години

za6to ne e v zala Armeec ?

15

Анонимен

преди 9 години

Негативните коментатори спестете си коментарите, не са нужни! Не слушате дъбстеп, няма проблем, но няма смисъл да говорите по темата.....

fallback