Снимка: PR
fallback

Един от най-титулованите диджеи в света - Tiesto, се завръща за пореден, но този път специален лайв у нас. Шоуто му е на 7 юни, събота, в парка до Терминал 2 на летище София.

Партито ще продължи близо 7 часа, като зад пулта преди появата на артиста, ще се качат резидентите на Ялта клуб – Stefan Popov & Runo.

Екипът на Tiesto ще пристигне ден по-рано в София, за да проследи последните подробности около организацията на концерта.

Точно 10 дни след изявата си у нас Tiesto ще издаде петия си поред албум А Тоwn Called Paradise.

"Новият ми албум има две страни. Винаги съм се стремил да бъда иноватор и това си личи в половината албум. Останалата половина от мен винаги се стреми да удовлетвори публиката. Обичам да задоволявам желанията й. Този албум отразява 20-годишното ми търсене и преживявания на сцената. Това е моят звук. Разбира се, това е денс музика, но и мелодична. Тези песни ще ви накарат да се усмихнете, да танцувате и да излезете навън. А Тоwn Called Paradise е всичко това, което един албум на Tiesto трябва да бъде", твърди диджеят.

Билети за събитието на цена от 50 лева и VIP пропуски от 80 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и в Ялта клуб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback