fallback

Общ преглед

Над 11 000 фенове останаха без дъх по време на премиерата у нас на шоуто Armin Only Intense.

Най-голeмият парти-концерт, правен у нас, предизвика огромен интерес и беше разпродаден дни преди старта. Феновете на електронната музика присъстваха на едно истински интензивно и емоционално наситено 6-часово шоу с изпълнения на живо, множество специални ефекти и редица елементи на изненада.
 
Самият Armin също не скри възторга си.
 
"Това не само е най-голямото шоу, което сме правили след откриването на турнето в Амстердам, но е и най-доброто парти в живота ми. Българската публика е невероятна. Благодаря на всички, които бяха част от тази незабравима вечер. Ще се видим скоро!", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Дедка

преди 10 години

Супер беше!!! Ще го чакаме пак с нетърпение..Само не мога да разбера троловете, които се включват, без хал-хабер да си имат за какво иде реч.. но те така или иначе са безработни хора, които коментират компетентно всичко от Николета Лозанова до новини за научни открития, така че да ходят да се заврат в....

18

анонимна

преди 10 години

Всеки си има различен вкус за музика.. безсмислено е да убеждаваме някого чия музика е по-хубава.. затова се правят различни концерти, за да са доволни всички фенове.. Не съм голяма фенка на Iron Maden, но ви пожелавам да се забавлявате по вашия си начин. Не виждам това на кого пречи и защо изобщо се изписаха такива безумни неща тук..

17

анонимна

преди 10 години

Може да има всякакви на тези концерти, но ако бях отишла пияна или дрогирана на този концерт и съзнанието ми беше дори за минута замаглено .. нямаше да мога да си простя, че съм изтървала такова нещо.. Това е музика, която не всеки има щастието да разбира, ние не сме ограничени чалгари, а хора, оценяващи това, което се случи на онази сцена! Поклон пред тези хора и таланта им! Това е спомен за цял живот! Вървете да хвърляте салфетките и не пишете, когато не знаете за какво става въпрос, моля..

fallback