Danny Avila. Снимка: Yalta Club
fallback

На 26 април испанецът Danny Avila ще ни гостува. Партито ще е в Yalta Club. Именно с него ще бъде закрит сезона на клуба, който наесен ще отвори врати напълно променен.

Danny Avila е най-прогресивно развиващата се звезда от електронната сцена. Само на 17 години той има зад гърба си вече няколко турнета и участие на Ultra Music Festival 2013, както и потвърдени такива на Coachella 2013 и Creamfields 2013. Освен участията му в най-престижните фестивали, изгряващата звезда може да се похвали и с изяви в най-добрите клубове по света. Само през миналото лято той бе резидент в три клуба на емблематичния остров Ibiza - Pacha, Space и Blue Marlin. „Danny Avila е испанският супер талант” според Tiësto, затова и той го избира за свой подгряващ диджей на 15 свои изяви това лято в Pacha Ibiza.

Негов откривател е Fedde Le Grand. Danny Avila e 16-годишен, когато се среща зад пулта с Fedde като негов подгряващ диджей. „Невероятно е да може да видиш колко добър и талантлив е Danny”, не крие възторга си Fedde Le Grand. След това първо съвместно участие холандската звезда се превръща в негов ментор и последват още много съвместни изяви.

Стремително развиващата се кариера на Danny Avila го изстрелва в компанията на най-добрите артисти, които доскоро са били негови идоли. Така той е поканен за съвместни изяви и с Martin Solveig, Afrojack, David Guetta и the Black Eyed Peas.  На 26 април е ред и ние да проверим таланта му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

[!]

преди 11 години

според мен е понаправил по някоя 'смучка' на Тиесто и Фед...

1

Анонимен

преди 11 години

Този пък къф е?

fallback