Снимка: Gettyimages

Късно снощи клуб "Ялта" обяви първото от имената си за тазгодишния зимен "Solar Christmas". На 21 декември на грандиозната сцена в зала "Арена Армеец" зад пулта ще застане един от любимците в последните години на родната публика – Fedde Le Grand.

Холандецът изгря на световната сцена още през 2006 г. с доста популярния навремето хит "Put Your Hands Up For Detroit", а от 2010 г. насам бележи невероятен прогрес, който наскоро му отреди и завидното N26 в света в класацията на "DJ Mag".

С влудяващото си electro house звучене и ударните си ремикси на хитове като "Paradise", "So Much Love", "Missing" и "Praise You" холандецът се издигна много в очите на меломаните, а стана и един от най-любимите диджеи у нас след серията му от общи участия с Mark Knight, като двамата бяха редовни посетители на България в последните години.

Сега изглежда сякаш Mark Knight ще пропусне родината ни по Коледа, тъй като според официалния му сайт на 21-ви декември трябва да е в Китай. Освен звездното присъствие на Fedde Le Grand обаче от "Ялта" обещават още големи имена, които ще бъдат обявени в следващите дни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase