Партито ще бъде следено от десетки фенове чрез сайта на медията, Снимка: PR
fallback

На 4 май в Парти Център 4KM с целия си антураж пристига най-голямата дъбстеп медия в света - Get Darker.

Партито ще се излъчва на живо през сайта на getdarker.com, следен от десетки хиляди потребители.

Зад пулта у нас ще застане създателят на платформата Lee Darkside, заради който събитието получава почетното заглавие "This Is Dubstep".

За партито пристигат също и най-добрият дъбстеп диджей за 2011 - Youngsta, заедно с MC Toast - звездата на най-доброто дъбстеп радио - Rinse FM.

Двамата ще представят поредното си съвместно шоу, в което ще чуем най-новото и интересното от дъбстепа, селектирано специално за българската публика. Трите най-горещи звезди ще пускат в компанията на Distance и екипът на Platform.

Билетите за събитието са на промо цена от 10 лева. След изчерпването им стандартните билети ще са на цена от 15 лева, а в деня на събитието - 20 лева. Билетите могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

hahaaaaa

преди 12 години

адски смешна реклама, стига сте промотирали по този евтин и долен начин... + като бонус сте пропуснали да споменете, че господинът е избран за "най-добър дъбстеп dj' от dubstep forums - тоест банда пъпчиви 15 годишни и тук там някой свестен. не се надувайте много, не е спечелил Грами или кой знае какво...

4

асадасда

преди 12 години

С всеки ден се убеждавам, че в тоя сайт коментират само невменяеми...

3

Dubber

преди 12 години

До предните: ква Арена Армеец бе пичове? и тая ли новина стана политическа?

fallback