Диджеят не се интересува от мнението на тийнейджърите, Снимка: Reuters

Дъбстеп диджеят Skrillex не се вълнува от хорското мнение и по-специално от това дали хората го мразят.

Той се обосновa с факта, че хората, които най-често го обсипват с обиди са доста млади и основно нападките идват в социалните мрежи като коментари.

"Не ме вълнува дали хората ме мразят. Имам предвид, разбираемо е. Когато си бил млад и ти си си казвал "Backstreet Boys са гейове", разказва Skrillex.

"Децата в момента са пред компютрите си. Аз публикувам нещо във Facebook и само след две секунди има коментари от сорта "педал", "жена", "емо", "не струваш", "разваляш дъбстепа", "копеле" и други обиди. Но ако погледнеш техните профили, те са наистина млади", добавя дъбстеп звездата.

В интервюто диджеят разказа и защо не е пожелал да направи съвместно изпълнение с Foo Fighters и Deadmau5 на церемонията на наградите Грами в Лос Анджелис миналия месец.

"Те ме попитаха дали искам да направим нещо заедно, но с цялото ми уважение към тези артисти, аз им казах, че не правя такива работи. Аз не свиря по телевизии. Моите неща са доста по-различни, те са фокусирани върху нещо, а не върху всичко, което те заобикаля. Не можеш да го уловиш и да го запечаташ на Грамите", добавя Skrillex.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase