Снимка: EventEase
fallback
Този февруари, от сърцето на горещата Ибиса, специално за българските меломани пристига легендарният DJ E.A.S.E. („Experience a sample expert“), познат още като George Eveyln, мъжът зад култовия проект Nightmares on Wax.
 
Събитието, организирано от EventEase, ще се проведе на 10-и февруари 2012 г. в завод Витоша (бул. „Черни Връх“ 47) и за една нощ ще пренесе мразовита София на остров Ибиса.
 
Nightmares on Wax ще повиши ледените февруарски температури, защото слънцето, морския бриз и приказните пейзажи на Балеарските острови ще се усещат от всяко едно парче селектирано от Dj E.A.S.E.  Акцентът на вечерта ще е новата компилация WAX ОN The Beach, издадена през лятото на 2011 за лейбъла Ministry Of Sound.
 
С това събитие екипът на EventEase е щастлив да отбележи една година от създаването си и да предложи на публиката едно емоционално музикално изживяване, изпълнено с много соул, реге, хип-хоп и хаус музика.  
 
Предварителните билети са пуснати в мрежата на Eventim.bg, а на входа цената им ще бъде 20 лева. Събитието стартира в 22:00 часа, а лица под 18 годишна възраст няма да бъдат допускани. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Стоичков

преди 12 години

Ибиса парти значи...Иби са ти!***!

fallback