fallback
След успешната първа част на фестивала Airdance Music Festival 2011, за която ви писахме тук, тази седмица следва да се насладим и на втората такава.

Събитието продължава на 8 и 9 юли с първото гостуване у нас на канадеца Carlo Lio. През миналия брой на фестивала D-Formation a.k.a Dimas зарадва почитателите на електронната музика у нас в компанията на над 50 от най-добрите български диджеи. Сега следва да чуем и видим отново страхотни музикални изпълнения на фона на красивата природа, която предлага Витоша.

Звездата на втората порция Airdancе и главен гост на фестивала този път ще бъде канадският гуру на електронната музика Carlo Lio. Той е фаворит на лейбъла SCI-TEC на Dubfire и за него музиката не е просто начин на живот, а средство за комуникация с хората по целия цвят.

Carlo Lio притежава музикалната дарба да превръща сетовете си в нещо несравнимо. С тях той разговаря с публиката, усеща я и й дава точно това, което иска. Това е и причината той да е фаворит на великия Dubfire. Carlo ще пристигне у нас с DJ Georgre Delkos. Съпорта на канадеца от българска страна ще бъдат Gabriel, Andrez, Rady, Lion, Marsel Rohas и много други. В събота идва и един от многобройните любимци на българската хаус публика UTKAN, заедно с МАKCIM от Амстердам.

Airdance Electronic Music Festival е едно от малкото събития, на което всеки посетител има възможността да се потопи в богатата палитра от музикални стилове като Deep House, Progressive House, Minimal, Techno, Tech-House, Downtempo и Chill Out. Всичко това ще се случи отново непосредствено близо до София, в полите на Витоша.

Предварителната продажба на билети в разпространителската мрежа е на цена от 15 лева за редовните и 30лв за VIP гостите. На място билета за два дни ще е 20 лeвa, а събота вечер ще е на цени от 15 лeвa.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback