Снимка: Istock

Искате да създадете връзка, да бъдете обичани и да обичате, да имате някого до себе си, за когото да се грижите и при когото да се прибирате с удоволствие всяка вечер? Повечето хора искат именно това, но ако от известно време са били необвързани или по някакви причини не им върви в любовта, отчаянието може да започне да взима превес в поведението им.

Когато достигнете момент, в който наистина отчаяно желаете да откриете любовта и я срещнете в лицето на някой мъж, трябва да направите всичко възможно да не издавате отчаяността с поведението си. Ако един мъж усети, че отчаяно търсите да се обвържете, по-скоро би избягал от вас, отколкото да откликне на желанието ви.

С помощта на кои хитри трикове можете да си помогнете да не изглеждате отчаяни в търсенето на любовта? Ето 3 от тях.

Въздържайте се винаги вие първи да търсите контакт с него

Едно от издаващите отчаяност и неистов стремеж към обвързване е постоянното иницииране на контакт с обекта на вниманието ви. Мъжете обичат да преследват, да имат възможността да ви спечелят, да се постараят да ви се харесат. Ако вие сте тези, които непрекъснато търсите вниманието му и контакт с него, това по-скоро ще го отблъсне и ще го накара да ви възприеме като прекалено лесна мишена. Интересът на мъжа не само може да не се пробуди изобщо, а дори може да се почувства отблъснат от поведението ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase