Снимка БГНЕС, архив
fallback

Майкъл С. Джефрис, бившият дългогодишен главен изпълнителен директор на Abercrombie & Fitch, беше арестуван във връзка с федерално дело за трафик на хора с цел сексуална експлоатация и междущатска проституция.

На Джефрис, който е ръководил търговската верига за дрехи от 1992 до 2014 г., са повдигнати обвинения, свързани с трафик на хора с цел сексуална експлоатация, съобщиха федералните прокурори в Бруклин.

Обвиненията са повдигнати година след като разследване на Би Би Си и колективен иск обвиниха Джефрис, че е използвал перспективата за работа като модел в Abercrombie, за да привлича млади мъже на събития по целия свят, където те са били сексуално експлоатирани.

Джефрис и партньорът му Матю Смит бяха арестувани във Флорида и се очаква да се явят пред федералния съд в Уест Палм Бийч по-късно през деня, заяви Джон Марзули, говорител на прокуратурата на САЩ за източния район на Ню Йорк.

Трето лице, Джеймс Джейкъбсън, също беше арестувано в Уисконсин във връзка със случая и ще се яви пред федералния съд в Сейнт Пол, Минесота, каза Марзули. | БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 3 часа

До 3 - Това са конспиративни теории и хората, котио ги разпространяват, трябва да бъдат дърани ПОД КЛЮЧ!!!

3

Анонимен

преди 3 часа

Има очеваден проблем с така наречения "елит" на р.н. първи сеят , певци , актьори , хора на киното , модата , наркотици , трафик на хора , оргии , изнудване , трафик на хора експлоатация , хората които водят вкусовете , дават тенденциите в културата , музиката , модата ...

2

Анонимен

преди 3 часа

Прилича на таргетирана атака от страна на крайно десни патриархално настроени хомофоби.

fallback