Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Рано тази сутрин на територията на Варна започна полицейска акция срещу купуването на гласове.

Тя се провежда основно в квартал "Аспарухово", където има и арестувани поради участие в схема за купуването на гласове за предстоящите извънредни извънредни парламентарни избори на 27-ми октомври.

"В рамките на спецакция за предотвратяване на престъпления за търговия с вот се провежда операция. Има задържани две лица. Продължават действията на територията на област Варна, които ще продължат до края на изборния ден - 27 октомври", каза гл. инспектор Драгостин Тодоров от варненската полиция.

Очаква се повече информация за действията на полицията в следващите часове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 2 часа

Полицейски пушилки.Купува се в ромските махали.Те чакат.Който даде повече.Две са партиите,които купуват ГЕРБ и ДПС.В тях са парите.Пеевски откъде вдигна процента на последните избори?

13

Анонимен

преди 3 часа

ако едно пра се държи службите на една държава, то тази държава е ко чина

12

Анонимен

преди 3 часа

За да преминеш 4% бариера за Народното събрание трябва да купиш:80 000 гласа при 2 милиона гласували.120 000 гласа при три милиона гласували.160 000 гласа при четири милиона гласували.200 000 гласа при пет милиона гласували.Ясно ли ви е сега защо денонощно ви облъчват разни провокатори да не гласувате. Спестяват пари на работодателите си.ИЗЛЕЗТЕ и ГЛАСУВАЙТЕ!

fallback