Прудкти:
- 6-8 големи пресни смокини, узрели
- сирене рокфор на вкус
- мед на вкус
Приготвяне:
- Измийте смокините.
- На всяка направете по 4 разреза, но не докрай.
- Трябва да се получат нещо като кошнички.
- Напълнете ги със сиренето.
- Подредете в тава върху хартия за печене и ги поръсете с малко мед.
- Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 10 минути.
Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
4
какво му е уникално?
преди 1 седмицаДо Опитай те! Че нагряваш пчелен мед на 180 градуса,това ли!?Знаеш ли последиците от подобно нагряване?И колко е опасно,особено за малки деца?Наш българин подобна едеотщина никога няма да направи!Аман от дж ендъ рляци,дето гордо си разхождат мал оум ието!!!
3
Анонимен
преди 1 седмицаХммм, миризливи чорапи (рокфора) подсладени със смокини и мед... Да ви е сладко. Френски вкус и като се видиш Макрон да ти се отяде.
2
Опитай те!
преди 1 седмицатова е уникално френско ястие за закуска!