Снимка БГНЕС
fallback

Полицай, който работел на частно като охрана, се оказа биячът на студента Владимир. Той е задържан днес, започнато е дисциплинарно производство и вероятно ще го уволнят, съобщи "24 часа". Подробности за случая се очаква да даде всеки момент главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев. Случаят вече е поет от прокуратурата в Бургас.

Повод за бруталния побой над младежа стана съборено парче пица на земята по време на купон за посрещането на Джулая. Движейки се сред многото хора приятел на Владимир съборил пицата и това вбесило един от охранителите, който му ударил шамар. Владимир опитал да защити приятеля си, но получил силен удар в лицето, най-вероятно с метален бокс.

Вследствие на удара челюстта на Владимир е счупена на три места, той е приет в "Пирогов", където е лекуван няколко дни.

Момчето все още не може да говори добре, а храна и течности поема само със сламка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

проста сметка

преди 1 месец

на 21 години+МВР+Делта гард+Меден рудник=поредния позор за България и начина на ръководене на силовото ни ведомство. Сега да го пратят за средна телесна повреда за 6 месеца в кв. Победа там в инситуцията с по-високите стени и да стане човек, да се научи че бокса го вадят улични престъпници, а не служители на МВР

82

баба мара

преди 1 месец

сега вън от мвр да се бие в спортните зали а не по плажовете

81

Хахаха

преди 1 месец

Тази дейност е забранена за служители на МВР. И какво значи "полицай на изпитателен срок"?Абе, това МВР го превърнаха в бардак. Пълно беззаконие. По районните е пълно със семейства, баджанаци и всякакви та**ци. Като едно огромно семейство в което гарван гарвана око не вади.

fallback