Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Мъж стреля и се укри при скандал в заведение в град Кубрат, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева. Сигналът за инцидента е получен около 2:15 часа на 19 май. Разправията между 48-годишния кубратчанин и двама младежи на 20 и 19 години прераснала във физическа саморазправа.

След отправени обиди на етническа основа е последвало масово хвърляне на маси, столове и чаши. По-възрастният е произвел изстрел в пода на заведението със законно притежаван револвер „Смит и Уесън“ - 38 Специал, след което е напуснал обекта и се е укрил.

В хода на предприетите издирвателни действия през деня на 19 май стрелецът е установен. Той е задържан в Районното управление в Кубрат.

Георгиева посочи, че след преглед във Филиала на Спешния център в Кубрат е установено, че 19-годишният е с порезна рана на десния крак, а 20-годишният е с охлузване в областта на лявото слепоочие.

По случая е образувано досъдебно производство.
(Кореспондент на БТА в Разград Садет Кърова)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

ароматния пръч

преди 3 месеца

Едва ли са спорили за изборите.Някоя лейди ще е в основата на тази крамола.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Наясно сме кои си решават споровете, хвърляйки маси, столове и чаши. Въпросът е дали стрелящият е бил от този етнос или двамата младежи?

12

Анонимен

преди 3 месеца

Защо е стрелял в пода, а не във въздуха, към небето?

fallback