Снимка: БГНЕС
fallback

Червеният пират е е съдействал на полицията и е направил пълни самопризнания няколко часа, след като е бил задържан.

От МВР съобщиха, че у него са намерени два телефона, в които имало настроени 10 пощенски кутии, от които са изпратени заплахите. Сред тях са писма до съдия Владислава Цариградска, вицепремиера Мария Габриел, министъра на образованието Галин Цоков, директора на СДВР, лица от митниците и прокурори.

Oще по темата

До момента е установено, че мъжът е изпратил близо 20 мейла до агенция "Митници".

Сред заплахите са и тези до съда във Варна и търговски център в София.

Преди няколко дни районната прокуратура в София обяви, че разследва закани с убийство срещу магистрати.

Разследването е започнало след получени на електронната поща на Софийската районна прокуратура съобщения, съдържащи закани с убийство срещу съдии и следовател, както и обидни квалификации, касаещи множество политици и други публични личности.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Мандо

преди 3 месеца

10 пощенски кутии и един пощенски кашон . Намерили са и кутията на Навални в него , Ана друга не тая дето го заровиха с нея . Статиите вече започват да чупят тъпометъра

32

Анонимен

преди 3 месеца

Толкова"плоско"е стъкмено,че чак кънти на кухо,като стъкмилите го.Хептен за за *** ни смятат.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Ала-бала приказки и тралала доказателства.Имотите,имотитеКога откраднатите имоти от мафията,чрез съдебната система,ще бъдат върнати на реалните им собственици?Кога откраднатите пари и ценисти от мафията в Съдебната система ще бъдат върнати на реалните им собственици?Това очакват ограбените да научат,а не кой кого заплашвал.Брилятен пирует от крадците,за да не върнат никога откраднатото.Но Господ,вижда всичко.И един ден ще им потърси сметка.Много от тях не вярват във възмездието но то съществува.

fallback