Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Представяща се за майсторска ромска група взе от възрастна жена във Враца 5 000 лева за улуци, поискаха още 20 000 лева за завършване на ремонт, съобщиха от полицията. Вчера било получено съобщение от жител на града под Околчица, който е заявил, че група роми под предлог, че ще извършат подмяна на улуци на къща в града, са въвели в заблуда 77-годишна жена и я склонили да им заплати 5 000 лева. Мъжете причинили имотна вреда на потърпевшата и поискали от нея още 20 000 лева за завършване на ремонтните действия.

На адреса незабавно бил изпратен полицейски екип, който установил шестима от 22 до 42 годишни. В хода на извършената проверка униформените открили и „Опел астра", с който са се придвижвали мнимите майстори.

Водачът представил свидетелство за управление на МПС, издадено от Гърция и казал, че е неграмотен и не притежава диплома за завършено средно образование. Всички са задържани за срок до 24 часа, а по случая е образувана преписка, пише „24 часа“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Краси

преди 2 месеца

Основно правило в живота:никога сделки и взаимоотношения с "бразилци"!

15

северозапад

преди 2 месеца

Ц....нин и козъ в градежа /двора / не се пуска защото всичко ще опоска.

14

Боби

преди 2 месеца

Това със златните улуци, монтирани от роми, вече се изтърка. За 2 метра улук, може да искат и 10 милиарда лева, ама няма кой да им ги даде. Започнат ли да изнудват за пари, вика се полиция и да ги почват.

fallback