Снимка: БГНЕС
fallback

В рамките на изминалия ден са установени 29 души, качили се зад волана след употреба на алкохол – 23 от тях са шофирали след употреба на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, и шест - с над 1,2 на 1000, четирима са отказали тестване, съобщиха от МВР.

Под въздействие на наркотици са засечени да шофират петима водачи, други осем са отказали да бъдат тествани.

В специализираната полицейска операция за спазване на Закона за движението по пътищата ​са проверени 11 317 моторни превозни средства. Извършен е контрол на 11 852 водачи и пътници.

Съставени са 2 917 фиша и 860 акта за установени административни нарушения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Имаме проблем

преди 4 месеца

Масово дрогирани полицаи!

7

Ivan

преди 4 месеца

Браво,голяма статистика и хвалба.0.82 водача на област-дори няма един цял.И какво тръбите всеки ден и рапортувате(без никой да ви пита) със социалистически патос?!За тестовете въобще не коментирам.Като започнете униформените да се тествате всеки ден преди работа с тях,тогава обяснявайте колко "дрогирани" сте заловили.Некад.ърници с пищов на кръста,които хрантутим доживот.

6

Нереални резултати

преди 4 месеца

Пред всяка ЕДНА "елитна" чалготека в Бургас, Варна или София, мога да бъдат хванати същият брой лица "под въздействие". Колкото са хванали на 10 000 проверени. Всяка неделя. От 01:00 до 05:00 ч. Ама това е златна мина... Неделната сутрин КАТ за седмица храни!

fallback