Снимка: БГНЕС
fallback

Въоръжен грабеж в Стара Загора. Рано тази сутрин нападател е нахлул в бензиностанция на входа на града, заплашил е касиерките с оръжие и е взел пари от касата, съобщи Нова телевизия като се позова на свои източници.

Малко след това мъжът е арестуван от полицията, които са му устроили засада на входа на града. Той е криминално проявен.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 3 месеца

80% от полицаите участват под някаква форма в ОПГ. Даже повечето се носят като мутри-мерцедеси, ланци, татуси, прилепнали тениски на г...й марката и .т.н. Нямат страх от никой, защото началниците им ги покриват.

10

Ангелина

преди 3 месеца

МВР в Стара Загора и Монтана трябва да бъдат изцяло "прочистени" от индивиди с личностни характеристики на психопати и участващи в ОПГ от различен характер и назначени за ръководни кадри в тях морални професионалисти ,които са извън тези региони и съседните ,,за да няма обвързаности и зависимости и обслужване на лични интереси,а не обществени. Себеподобните на престъпниците и убийците в правораздавателните и правоохранителните органи не могат ,а и не искат да правят обективни разследвания

9

Анонимен

преди 3 месеца

Сега съдът както обикновено ще се произнесе : Нема данни!

fallback