Снимка: БГНЕС
fallback

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 38-годишен мъж за нанасяне на телесни повреди и закана с убийство в условията на домашно насилие.

На 29 септември тази година в гр. Нови Искър, обвиняемият ударил с шамар по лицето жертвата, съобщиха от прокуратурата. След това я удрял с юмрук в областта на лявата ръка и главата, в следствие на ударите причинил на жената две леки телесни повреди.

По-рано през март 2023 г. той се заканил с убийство на жената.

Образувано е досъдебно производство за престъпления, за които се предвижда наказание "лишаване от свобода".  Мъжът е задържан за срок до 72 часа. Внесено е искане за задържане под стража спрямо обвиняемия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Лудия

преди 5 месеца

Бой само бой и яко бой иначе няма оправяне !

15

Психолог

преди 5 месеца

Сама си е виновна! Защо не си е тръгнала, щом не и харесва?!

14

пияница мистик

преди 5 месеца

Гaнювеца, носител на християнски ценности още не е прозрял, че жената е за евaнe, а не за биене. Той твърдо си държи, че жената трябва да му е робиня иначе си фантазира, че е колониален poб на Щатите и ЕС :)))) И смята, че с ревност и бой жена му ще го заобича и ще му е вярна.......ахахахахаха. Абе, мал0yмници, вече съм с втора любовница. Старата имаше мъж и малко дете и му изневеряваше, защото не и обръщаше внимание. Той ни хвана и тя си предпочете него де. Втората пък нейния не я *** :)))

fallback