Снимка: БГНЕС
fallback

В София е задържан мъж за принуждаване към проституция, съобщиха от МВР. Той е на 42 години и е арестуван ден, след като 19-годишна потърсила помощ в полицията. Тя е обяснила, че успяла да избяга от неин познат, след като на 20 ноември вечерта той се опитал насила да я качи в кола в района на бул. „Ботевградско шосе“ в столицата. Дни по-рано, пострадалата била настанена в кризисен център за жени.

Към момента полицията е установила, че мъжът подбирал внимателно момичетата и след запознанство с тях бързо ги превръщал в жертви на сексуални услуги. В сайт, създаден от него, той публикувал техни снимки. След обаждане на клиент, той водил на посочения адрес момичето, от което прибирал предварително уговорена сума пари.  В случай на несъгласие на жертвата, той я принуждавал след жестоко малтретиране – връзване с вериги, гасене на цигари по тялото, нанасяне на порезни рани, вземане на опиати, заплахи за убийство.

На мъжа са повдигнати обвинения за заплаха и за склоняване на друго лице към проституция. Наложена му е мярка за неотклонение „задържане под стража“. Той е задържан за постоянно в ареста.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 20 Защо да се създават бедни семейства, след като в наше време, в ЕС е възможно човек да получи образование и да има професия, чрез която да печели толкова, че да може да създаде нормални условия за отглеждане на 1-2 деца? Семейството е отговорност, не само финансова, но и по отношение на това какъв психологически климат ще има. Ранните женитби в повечето случаи събират хора, които не си подхождат, а само изпитват един към друг силна страст, която бързо отминава.

19

Анонимен

преди 5 месеца

До До 6. По твойта логика по света нямаше да има семейства на бедни. А те са 90% от населението.

18

Анонимен

преди 5 месеца

У Холандия червените фенери са законни :)))

fallback