Снимка: БГНЕС
fallback

В края на миналата седмица е получен сигнал в Първо районно управление от 70-годишна перничанка за упражнено към нея домашно насилие от страна на внука ѝ.

По данни на потърпевшата 20-годишният младеж ѝ нанесъл удари, довели до причиняване на лека телесна повреда в условията на домашно насилие. Първоначално внукът бил задържан за до 24 ч. с полицейска заповед. В резултат на започнатото бързо производство и проведените действия по разследването младежът е привлечен като обвиняем и му е наложено 72-часово задържане с постановление на наблюдаващ прокурор.

От ОД на МВР съобщават и за друг случай на домашно насилие, случил се през почивните дни. Сигнал за нанесен побой над 26-годишна жена бил подаден на 25 ноември, около 19:00 ч. Изяснено е, че 36-годишен мъж, който живеел на семейни начала с 26-годишната жена, ѝ нанесъл побой в условията на домашно насилие. Задържан е за до 24 ч. и срещу него е образувано бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Лудия

преди 5 месеца

Бой за профилактика

28

Анонимен

преди 5 месеца

Абе другари запалете ги малко тези шкодилаци мини през СОУтата и като видиш някой с алкохол, лична карта, от къде го взе и акт на търговеца.

27

Анонимен

преди 5 месеца

В Перник, освен да се млатят, с друго занимават ли се?

fallback