fallback

Българката, за която съпругът й съобщи във Фейсбук, че е безследно изчезнала в Турция, е открита, съобщиха от МВР пред "Фокус".

Елена и децата (Кристиян и Сияна) са в добро здраве, но не са в Истанбул, а на територията на друга държава, казаха още от ведомството.

Бащата е бил уведомен за тяхното местонахождение.

На 29 август Стенли Станев съобщи в социалните мрежи за изчезването на съпругата му Елена, заедно с двете им деца - Сияна и Кристиан, които изчезнали в Истанбул три дни преди това.

Той твърдеше, че не е имало семеен скандал и изключваше възможността съпругата му да се е укрила и да е взела децата със себе си. Стенли Станев разказа, че той, жена му и двете му деца били на екскурзия в Турция.

Елена, Сияна и Кристиан излезли от хотела в събота около 19:30 часа, след което нямало никаква следа от тях. По думите му той не бил получил никакво съдействие от турските власти и помоли за помощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 61..... Ако си изкарам мароканско гражданство това прави ли ме мароканец?Мммм?Хиляди турци, руснаци, иранци, сирийци, македонци и сърби си изкараха и изкарват българско гражданство, за да могат да си пътуват свободно по белия свят - Европа...Това прави ли ги българи?Ммммм???

57

Анонимен

преди 8 месеца

До 60 - Защото има българско гражданство?

56

Анонимен

преди 8 месеца

Въобще, ама ич не го съжалявам тоя ***. А защо мисирките тръбят "българка" изчезнала, не ми е ясно

fallback