Снимка: БГНЕС
fallback

Труп на млада жена е открит в понеделник сутринта в Кърджали. Сигналът за откритото тяло подали случайни минувачи на спешния телефон 112 към 7 часа сутринта.

Установено е, че трупът е на 29-годишна жена, която живеела на квартира в района. При огледа не са открити улики за извършено престъпление. Най-вероятно жената е сложила сама край на живота си.

Трупът е транспортиран за аутопсия в отделението по съдебна медицина в МБАЛ „Атанас Дафовски“. Образувано е досъдебно производство под наблюдението на Районна прокуратура-Кърджали.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 9 месеца

Защо настаняваме украинките по хотели, а нашите хора мизерстват и се стига до това. Защо властта ни избира да изглежда добре пред ЕС и Америка, а не пред собствените си хора? Гнусна нация

13

Star

преди 9 месеца

Ако е била сама и е нямала близки до себе си,не е издържала на безпаричието.Нямаме никакви соц,грижи,въпреки че има цяло министерство и определен бюджет за хора в неравностойно положение.И като парадокс ще спомена за онези които са ,,професионални бедни",дето се водят във Франция и Германия соц. слаби, и после си идват и се нареждат на същстс опашка само че в БГ-то.Отидете и им вижте къщите.По ниски от три етажа се смят за срамни при тях,и всички им се смеят и подиграват.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Ми, излезте на протест и за тази, а?

fallback