Снимка БГНЕС
fallback

Шофьор е задържан в Пловдив за проявена агресия на пътя, а от дома му са конфискувани наркотични вещества, съобщиха от полицията.

Сигналът е получен в неделя.

Според предварителната информация, около 18 ч., на бул. „Цариградско шосе“ в движение се засекли две коли. При спиране в района на надлез „Скобелева майка“ водачът на първата кола слязъл и се насочил към другия автомобил с намерение да се саморазправя с жената зад волана и двамата мъже, с които пътувала. В разгара на спора непознатият ударил с метална палка по главата единия от пътниците, а след това отпътувал. На пострадалия е оказана медицинска помощ.

35-годишният извършител в крайна сметка е арестуван. Претърсено е жилището му, където разследващите открили  27 таблетки екстази, пакетче марихуана и електронна везна.

Срещу мъжа са започнати две разследвания – за причинена телесна повреда по хулигански подбуди и за притежание на наркотици. Предстои материалите да бъдат внесени в районната прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Подсъдимият

преди 1 година

Ами откъде да намеря дървена тръба в момента?!

9

Анонимен

преди 1 година

Претърсено е жилището му, където разследващите открили 27 таблетки екстази, пакетче марихуана и електронна везна.Тоест обвинението му е за разпространение на наркотици.Тоест първо ще хване обвинение за телесна повреда ,второ за разпространение и тъй като ще се води криминално проявен ще хване 10 години затвор.

8

Анонимен

преди 1 година

така е при управлението на радеф

fallback