Снимка БГНЕС
fallback

50-годишен варненец стреля с пневматична пушка срещу патрул от Пето Районно управление.

Сигнал за битов инцидент бил подаден вчера около обяд. Отзовалите се полицаи обаче се сблъскали с явна съпротива от страна на мъжа, който възпрепятствал изпълнението на задълженията на униформените по опазване на обществения ред и стрелял, казаха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР във Варна.

Минути по-късно нарушителят бил задържан и отведен в районното управление. Срещу него е образувано досъдебно производство и материалите по случая са докладвани в прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 година

Абе няма ли най-накрая да сложим на всички полицаи видеокамери. Не за друго, да видим как изглежда обективната истина. Щото историята малко направо ми смърди. Не че нещо ама май е разменена причинно-следствената връзка... Това би променило смисъла на това как някой с лопата за прекопаване на градина и пушка за стреляне на врабци е бил надупчен в собствения си дом от полицейски служител без други причини освен обаждане от страна на съседи...

9

Анонимен

преди 1 година

Ако ги беше убил,за кратко корупцията щеше да намалее, поне докато други шуробадженакорушветчийски лапачи им заемат местата.

8

Бай Илийчо

преди 1 година

Комита бе !

fallback