Снимка БГНЕС
fallback

61-годишен мъж е ранен при ромско меле с вили и брадви в Сунгурларе. Петима са арестувани, съобщиха от МВР-Бургас.

На 14 април  около 20.40 ч. в полицията в Сунгурларе е получено съобщение от 20- годишна жена, че пред дома й на ул. "Аврора" има четирима мъже, които искат да влязат в къщата й, за да се саморазправят с нея и нейни роднини.

Пристигналите полицейски служители не заварили никого. Жената обяснила, че агресивните мъже се преместили пред дома на други нейни роднини на ул. "Родопи". На втория адрес са установени множество мъже, въоръжени с вили и брадви, които искали да се саморазправят с роднини на подалата сигнала жена.

В резултат на адекватните и бързи полицейски действия разразилият се скандал е овладян. От инцидента обаче е пострадал 61-годишен мъж от Сунгурларе, на който са избити няколко зъба.

Установено е, че подбудители на конфликта са петима мъже на възраст от 18 до 58 години, всички от Сунгурларе, които са задържани за срок до 24 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Хипотеза

преди 1 година

Сигурно са си платили на бащата на 20-годишната, но тя е избягала и сега те са дошли да си искат булката или да им върнат парите. Родата на момата вероятно е отговорила "Да, ама ние ви я дадохме мома, а сега вече не е такава. Пито - платено! Нема пари, айде друм!"

19

Алекс

преди 1 година

Така празнуват цветнокожите.

18

Анонимен

преди 1 година

Кооператори сър, с брадви и вили.

fallback