Снимка: Агенция "Митници"
fallback

Митнически служители на Граничния контролно-пропускателен пункт "Капитан Андреево" задържаха 7,6 кг екстази при проверка на товарен автомобил, съобщиха от Агенция „Митници“.

На 2 април на пункта пристига влекач с полуремарке с турска регистрация, пътуващ от Германия през България за Турция. По метода "анализ на риска" митническите служители селектират превозното средство за щателна проверка, при която в арматурното табло на шофьорската кабина са открити 6 пакета със сини хапчета.

При полеви наркотест те са дали положителен резултат за екстази. Общото количество на откритото наркотично вещество е 7,620 кг на стойност по цени за нуждите на съдопроизводството 190 500 лева.

Шофьорът на камиона е задържан. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

истина

преди 1 година

Турския шофьор съобщи ,че количеството е тридесет килограма ,а мвр козва седем кг. Значи 23 килограма мвр ще пусне на нашия пазар. И КАТ ще хващат наркозависими зат волана МВР си знае работата ......

5

Анонимен

преди 1 година

Колко апартаменти щяхме да построим на зелените поляни. Жалко. И децата няма да се веселят у дискотеката. Жалко. Не ни пипайте 10 процента данък, защото България е най-евтината перачница на пари. От цял свят идват да си перат парите. Като Африка сме, само че със сняг. Най-яката офшорка на Балканский полуостор и в света.

4

Биотехнолог

преди 1 година

Тези хапове са много опасни,снижават морала и дехидратират организма и кръвта се сгъстява .Пие се постоянно вода което нарушава минералния баланс и обмяната на веществата.Възтановяването след парти трае дълго.Дамите се събуждат често сред голяма група непознати мъже ,а някои мъже вече не са мъже . Не ги барайте ...

fallback