Снимка: Pixabay
fallback

Бебе на 20 дни беше изписано днес от благоевградската болница със счупен крак, след като е било прието за лечение на жълтеница. За случая сигнализираха негови близки.

Според тях бебето е било прието в неонатологията на държавната болница в събота в добро общо състояние, само със симптоми на бебешка жълтеница. Звъняли няколко пъти в отделението, за да получат информация за състоянието му, но такава им била отказвана.

Днес получили обаждане, че детето е било транспортирано до "Пирогов" за шиниране на крачето и вече е върнато в благоевградската болница и могат да си го вземат. Близките веднага сигнализирали полицията, които извършват проверки.

Разпитва се персоналът на отделението, преглеждат се и камерите. Директорът на болницата Огнян Митев съобщи пред БНТ, че в момента се извършва проверка и след като тя приключи, ще бъде дадена официална информация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Иванов

преди 1 година

После плачат гн...ус...ните медицински "търговци", че ги бият и пребиват! Малко им е...!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Абе бебето е ритало топка и е паднало и счупило крачето. Вие незнаете ли че 20 дневните бебета ритат футбол? Хванете се образовайте бе. На тези родители нямаше ли кой да им каже чее нормално бебе да има жълтеница? Така е като няма стари хора при тях да им кажат

9

Анонимен

преди 1 година

Ето затова им е малко боят!!! Сега родителите да им строшат краката и *** глави на докторята и сестрите, та белким им дойде малко акъл?

fallback