Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Близо 500 артикула с лого и надпис на запазени търговски марки иззеха полицаи от Районното управление в Димитровград, съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР в Хасково.

Тази сутрин в хода на провеждащата се операция срещу битовата престъпност, държане и разпространение на акцизни стоки, служители са извършили проверки на две жени от Нова Загора.

В гориста местност, зад павилиони на Неделния пазар в града, те са проверили жените на възраст 28 г. и 64 г. Общо иззетите 494 текстилни изделия на различни търговски марки са без разрешение на правопритежателя.

Фалшифицираните стоки на световни брандове са характерни за региона на Хасково. Те биват внасяни от Турция или произвеждани в малки местни фирми. Най-често се пласират на Неделния пазар в Димитровград, където случаи на откривани от полицията такива артикули има почти всяка седмица, сочат от Областната дирекция на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

анонимен

преди 1 година

И ПОСЛЕ КАКВО ГИ ПРАВЯТ ТЕЗИ ДРЕХИ??? РАЗПРЕДЕЛЯТ СИ ГИ МЕЖДУ ТЯХ ЛИ????

11

АА

преди 1 година

Големи престъпници сте хванали! Мале, мале.....браво!

10

Хасан Пачкарлъ

преди 1 година

Милионер станах от ментаците , зъреждам цял болгаристан с турски стоки - от Столипиново и шикер махала, до София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Сливен, Хасково и Кърджали със тюркиемско - хората им харесва, нисят ги по едно лято и хвъргат ама за 30-40 лв на тениска толкува , по 10 лв за мен на анродни цени прудавам

fallback