Снимка: БГНЕС
fallback

Полицията е арестувала предполагаемия организатор на канала за нелегални мигранти, свързан с катастрофата на автомагистрала "Тракия", съобщава Нова телевизия.

Той е задържан край Велинград и според разследващите се е движил с пилотната кола. Все още се издирва вторият бус с мигранти.

Oще по темата
Собственикът на катастрофиралия бус вече веднъж е бил установяван – на 4 януари, като притежател на МПС, превозващо мигранти.

В днешния инцидент микробус с 46 мигранти спука гума и се заби в мантинелата на магистралата. Един от тях загина, а други 30 бяха приети в болницата в Стара Загора. Четирима бяха изписано още по обед.

Двама са в по-тежко състояние, сред тежко ранените има и 11-годишно дете. Няма опасност за пострадалите в катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 1 година

До баба Пена, бабо, ББ изпроси пари за оградта от ЕС. Стара си и не помниш явно, вече друг е въпроса колко от тези пари с какви чували са изнесени легално от банките. Иначе на нормалните хора за 5к като мен им се налага да пишат по 1 папка хария от къде ги имат и как са ги изкарали-разбивка до стотинката.

11

Анонимен

преди 1 година

100% e активист от партия Възраждане

10

до Бг

преди 1 година

"""да не мислиш, че минават през КПП-тата бе мозък ?!"""" ------ И още как!!!! А ти да ни си мислиш, че, без "Чадър" отгоре, трафика може да "расте като гъби след дъжд"? Особено когато става дума не за пари, а за Мнооого пари!!!!

fallback