Снимка: БГНЕС, архив
fallback

МВР е предприело действия след сигнал от дежурен център на Аерогара - София за получен мейл, в който се съобщава за поставени взривни устройства в района на столичното летище и метростанции в столицата, съобщиха от МВР.

Сигналът е подаден малко преди 9 часа тази сутрин.

Предприети са действия по процедура. Екипи извършват проверки, изясняват се фактите и обстоятелствата около получения сигнал.

Специализираните екипи са проверили сградите на летището, след евакуиране на хората. Към 9.45 ч. двата терминала са в нормален режим на работа, отбелязва БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

плюс

преди 1 година

"злонамерения съученик: от ФакултетО изобщо не разбират от заплахи за бомби и ще пищят много, почти като в началото на 90-те, а даже и повече, да не говорим, че ще ви спрем да учите за почти 1 месец там"

12

плюс

преди 1 година

"злонамерения съученик: аз въ видях, вие там заобикаляте някак си милицейските сгради, които би трябвало да ви спират да пътувате и учите, нещо правите отстрани, някакви офиси, някакви *** квартали, и други истории от ФакултетО, за да учите, и ви викнах бомба на даскалото (smart isn't it)"

11

плюс

преди 1 година

"злонамерения съученик: сега ми хрумна, че ходиш и ходите на летището нещо да учите и сега ще ви спра ученето, и накрая ще ви викнем болнави руснаци да учат вместо вас, като в някои други училища, то по принцип не става бързо, но тъй като вече системата е изпробвана, може да го "ускорим", един вид и даже милицията ще ни съдейства, и даже може да викнем и Е-гида, да заблокират хубаво входа, понеже изобщо не ме кефи, че учите, сега ще учим ние, а после понеже не ни се учи, ще сложим болнавите"

fallback