Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общо 58 незаконни мигранти са задържани на Коледа на автомагистрала "Тракия", потвърди за БТА говорителят на Областната дирекция на МВР-Сливен Първолета Мандинска.

На 25 декември в 8:30 часа новозагорски полицаи са извършили проверка на товарен автомобил с румънска регистрация, паркиран на 235 км на АМ "Тракия", управляван от 54-годишен турски гражданин. В автомобила са установени 58 чужденци без документи. Всички са мъже от 13 до 30 години, представящи се за граждани на Афганистан.

Водачът на автомобилът е задържан в Районно управление-Нова Загора. Уведомена е Районна прокуратура-Сливен. Чужденците са транспортирани и настанени в „Специален дом за временно настаняване на чужденци - Любимец”.

Това е поредният случай на задържани мигранти в сливенския участък на магистралата. На 14 декември в лек автомобил бяха установени тима мигранти от Мароко и молдовски гражданин.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно нищо не се прави по този проблем. Европа нарочно я напълниха с такива и претопяват коренното население. А тези на границата нямат интерес да ги спират, явно така им е заповядано , а пък си изкарват и някой лев. Накрая пак всичко е в ущърб на нормалните хора.

19

Анонимен

преди 1 година

Що ги задържат?Пускате ги,нали не сме в шенген.Да отиват при другите скакалци и да свършва този ЕС

18

Анонимен

преди 1 година

Няма спасение, ей! Пускайте ток по оградата!

fallback