Снимка: БГНЕС
fallback

Мъж на 37 години от село Портитовци в община Бойчиновци е задържан снощи в Монтана след като нанесъл побой над дежурната лекарка в Центъра за спешна медицинска помощ в града, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Към 21,30 часа на Бъдни вечер мъжът пристигнал в центъра, намиращ се в сградата на окръжната болница „Д-р Стамен Илиев“, заедно със съпругата си на 35 години и детето си. Според родителите минути преди прегледа детето получавало гърчове, но лекарката обявила друга диагноза. Това подразнило родителите и бащата се нахвърлил с юмруци върху лекарката, а майката започнала да блъска вратите в спешния център.

След саморазправата дежурната лекарка е получила лека телесна повреда, а пристигналите на място полицейски служители задържали бащата за 24 часа.

От ОД на МВР посочиха за БТА, че са разпитани свидетели и е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

истина

преди 1 година

След като полицаи продава дрога и убива с огнестрелно оръжие това означава че ,,,,ВСИЧКИ ПОЛИЦАИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ПРОДАВАТ ДРОГА И ИЗВЪРШВАТ УБИИСТВА ТОЧКА.

33

Пациент

преди 1 година

Непрекъснато се съобщава за "лека телесна повреда" ! А само след 12 часа след такава "лека" повреда повредения сдал Богу дух. Как така лека телесна повреда ,бе, другаре комунистически юристи? Има побой - полага се наказание !!!! Само че наказанието не може да е по-малко заради термина " лека телесна повреда" ! Докато недомислиците на комунистите ни водят, дотогава ще сме последни в света по всички показатели !!!

32

Анонимен

преди 1 година

Който не харесва безплатните лекари, да ходи при платени. На харизан кон зъбите не се гледат. Ако цял живот не си се осигурявал, на базата на какво са тия претенции?

fallback