Снимка: МВР
fallback

Полицията в Горна Оряховица установи двама души, откраднали 20 тона фрезован асфалт, собственост на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ), съобщиха от Областната дирекция на полицията във Велико Търново. Сигнал за случая е получен вчера.

В хода на провеждаща се специализирана полицейска операция е установено, че в периода 8-10 ноември, чрез използване на товарен автомобил двама мъже на 50 и 61 години, от София и с. Кесарево, противозаконно са отнели 20 тона фрезован асфалт. По случая е започнато досъдебно производство.

Асфалтът е бил изрязан от участък, който се ремонтира по главния път София – Варна, и поставен встрани от пътното платно, докато продължава ремонтът. По случая е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

kazakrav

преди 1 година

Добре , айде да кажем че е натоварен в един, два камиона/гондоли и е откаран.Не разбрах как са го товарили? 20 тона не се товарят на ръка, нито бързо. И на никой да не му направи впечатление.

9

Анонимен

преди 1 година

С каква цел са го прибрали? От АПИ да речем че са щели да го рециклират и положат отново, ама тези в домашни условия каква идея са имали?

8

МВР Е ОПГ

преди 1 година

По абсурдни са от всякога милиционирите и РУткоратурата

fallback